Til kamp mod snavs og nullermænd

Vi har mere end 30 års erfaring og tager hånd om den daglige rengøring i store som små virksomheder. Ingen opgave for lille og få er for store. Uanset hvilken type opgave vi udfører, afleverer vi et professionelt arbejde, der lever op til dine krav. Hver eneste dag. Hver eneste uge. Året rundt.

Kontor og administration
Mange mennesker og mange computere sætter sit præg på kontoret i form af støv, snavs, nullermænd og bakterier. Og jo flere mennesker der er på kontoret, jo færre tager ansvar for, at der pænt og ryddeligt. En effektiv rengøring højner hygiejnestandarden og gavner det fysiske indeklima. Samtidig er vi af den overbevisning, at et ordentlig og ryddeligt kontor også har en positiv indvirkning på arbejdsklimaet. Vi håndterer alt fra store kontorlandskaber med daglig rengøring, til det lille kontor, hvor der kun er behov for en ugentlig rengøring.

Vi er specialister indenfor det offentlige, og kender de behov og krav, som det offentlige stiller til private virksomheder. Eksempelvis omkring fakturering.

Klinikker
Klima Rengøring har mange års erfaring med rengøring af tandlægeklinikker og lægehuse. Vi ved, hvad der skal til for at holde klinikken ren og pæn – selv med mange dagligt besøgende.

Institutioner
Klima Rengøring har indtil flere vuggestuer og børnehaver på kundelisten. Vi kender kravene og ved, hvor der skal sættes ind for at institutionen er klar til at tage imod børn, forældre og personale.

Produktion
Klima Rengøring har mange års erfaring med rengøring af produktionsrum. Vi kender kravene og kan levere en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i dine behov.


Idrætshaller

Der bliver kæmpet. Der bliver svedt. Og der bliver svinet. Selvom motion er sundt, så sætter det sit præg på omgivelserne. Blandt andet i form af svedige og snavsede gulve, affald og uappetitlige omklædningsrum. Klima Rengøring har mange års erfaring i rengøring af idrætshaller og vi ved, hvad der skal til for holde hallen ren og imødekommende

 


 

Klima vask

Vi sætter en ære i at yde et arbejde, der ikke kan sættes en finger på. Vores medarbejdere har mange års anciennitet, og de er både ansvarsfulde og flittige. Og så er vi ikke større end at det stadig er mester selv, der har kontakten og sikrer kvaliteten hele vejen igennem.
 
Klima Rengøring ApS | CVR: 14238673 | Smedievej 209, 3400 Hillerød - Danmark | Tlf.: 26 12 33 73 | info@klima-ren.dk