Når du har brug for en ekstra hånd

Trods navnet kan Klima Rengøring tilbyde meget mere end rengøring. Her kan du se nogle af de ydelser, vi også er leveringsdygtige i. Har du et behov, der ikke står her på listen, så kontakt os og hør om mulighederne. Vi plejer at finde en løsning til enhver udfordring.

Ejendomsservice
Klima Rengøring tager sig af alt fra trappevask, vinduespolering, rengøring af fællesrum og den udvendige vedligeholdelse som græsslåning, klipning af hæk mv. Ring og hør om mulighederne.

Re-etablering af gulve
Gulve bliver udsat for en hårdhændet behandling, men med en kontinuerlig vedligeholdelse kan du holde det pænt og rent i mange år. Ofte vil det vise sig, at en vask ikke er tilstrækkelig. Klima Rengøring udfører derfor polering af gulve og efterfølgende overfladebehandling. Det forlænger dit gulvs levetid med mange år.

Håndværkerrengøring
Håndværkerrengøring er en niche hos Klima Rengøring, som vi har haft stor succes med. Vi sørger simpelthen for at rydde op efter håndværkerne, så virksomheden kan komme hurtigt op at køre igen efter en reparation. Kræver det flytning af varer ind og ud af butikken, håndterer vi også det.

Skadesservice
Er skaden sket, er der brug for hurtig udrykning til at rydde op. Vi kan på kort tid mønstre medarbejdere og maskine til at løse opgaven. Ring og hør om mulighederne.

Oplæring af personale til egen rengøring
I mange butikker er det personalet selv, der foretager rengøringen. Det kan give nogle udfordringer, da personalet er uddannet til at sælge og ikke at gøre rent. Klima Rengøring tilbyder et servicetjek af butikken, hvor vi gennemgår de steder, der er specielt kritiske. Herefter uddanner vi personalet i at gøre rent, så rengøringen lever op til professionel standard.

 
 
 
vindues vask
Klima Rengøring ApS har eksisteret i 30 år. Vi ved, at det kræver en særlig indsat at levere varen. Dag efter dag. Uge efter uge. År efter år. Læs mere ...
Klima Rengøring ApS | CVR: 14238673 | Smedievej 209, 3400 Hillerød - Danmark | Tlf.: 26 12 33 73 | info@klima-ren.dk