Fordi ordentlig
rengøring giver et
godt indeklima


Kunderne har ordet

Vi kunne skrive en masse om, hvor gode vi selv synes, vi er. Men du er sikkert mere interesseret i at høre vores kunders mening om Klima Rengøring.
 
Her er et lille udpluk:

 

”Rengøringsfirma i dialoghøjde”
”Nordvand har i de år som Klima-Rengøring har løst rengøringsopgaven nydt godt af at have et rengøringsfirma i dialoghøjde. I en driftsorganisation med både administrationslokaler og mandskabsfaciliteter, er der meget forskelligartede serviceniveauer i rengøringen. Her er det et must, at der er en hurtig og effektiv dialog i dagligdagen. Netop denne balance er det Nordvands erfaring, at Klima-Rengøring mestrer på forbilledlig vis.”

Carsten Nystrup
, Direktør Nordvand A/S

 
”Vi er meget tilfredse…”
”Klima Rengøring Aps ved Robert Albrecht har forestået rengøringen i HHM’s administrationsbygninger siden januar 2008. Vi er meget tilfredse med den leverede service, som er fleksibel og med lethed tilpasses vores behov”

Leila Kirk, HR- og Personalechef I HHM A/S

 

”Den samme person hver gang”
For en børneinstitution som vores, er det vigtigt, at det er samme person, der kommer ud og gør rent hver gang. Det giver os en tryghed, samtidig med at den personlige kontakt i hverdagen betyder, at vi altid lige kan snakke om tingene.

Dorthe Dam, Leder af børneinstitutionen Børnestien

 

Navnet forpligter.

Klima Rengøring har stor fokus på klima og miljø. Både når det kommer til det store verdensbillede og når det gælder indeklimaet. Vi bruger kun Svanemærkede rengøringsprodukter, udfører korrekt affaldshåndtering og tænker miljøansvarlighed ind, hvor det er muligt. Læs mere ...
Klima Rengøring ApS | CVR: 14238673 | Smedievej 209, 3400 Hillerød - Danmark | Tlf.: 26 12 33 73 | info@klima-ren.dk