”Vi er meget tilfredse…”

”Klima Rengøring Aps ved Robert Albrecht har forestået rengøringen i HHM’s administrationsbygninger siden januar 2008. Vi er meget tilfredse med den leverede service, som er fleksibel og med lethed tilpasses vores behov”

Leila Kirk, HR- og Personalechef I
HHM A/S

Læs mere ...

 

Rengøring er et håndværk

Det er nemt at starte et rengøringsselskab i Danmark. Det kræver ingen uddannelse, ingen erfaring eller ekspertise. Blot et CVR-nummer. Derfor er udbuddet stort og kvaliteten svingende.

Klima Rengøring ApS har eksisteret i mere end 30 år. Vi ved, at det kræver en særlig indsat at levere varen. Dag efter dag. Uge efter uge. År efter år.

Vi sætter en ære i at yde et arbejde, der ikke kan sættes en finger på. Vores medarbejdere har mange års anciennitet, de er både ansvarsfulde, flittige og har ren straffeattest. Og så er vi ikke større end at det stadig er mester selv, der har kontakten og sikrer kvaliteten hele vejen igennem.

Vi servicerer kunder i hele Hovedstadsområdet. Fra Hundested til Helsingør og fra Roskilde til Rådhuspladsen. Holder din virksomhed til uden for det området, finder vi nok også en løsning på det.

 

Navnet forpligter
Klima Rengøring har stor fokus på klima og miljø. Både når det kommer til det store verdensbillede og når det gælder indeklimaet. Vi bruger kun Svanemærkede rengøringsprodukter, udfører korrekt affaldshåndtering og tænker miljøansvarlighed ind, hvor det er muligt.

 

Medlem af Rengøringsselskabernes Branche og Arbejdsgiverforening.

 

 
 
 
 
Robert Albrecht
 
            Robert Albrecht
   Indehaver og Inspektør
           
            Ring 26 12 33 73
          
Klima Rengøring ApS | CVR: 14238673 | Smedievej 209, 3400 Hillerød - Danmark | Tlf.: 26 12 33 73 | info@klima-ren.dk